Dierdossier is de iPhone app voor het overzicht over alle taken en gebeurtenissen van je huisdieren

Huisdieren

Huisdieren

Met Dierdossier hou je eenvoudig overzicht over de taken en gebeurtenissen voor al je huisdieren.  

Taken

Taken

Dierdossier geeft overzicht over alle taken die je moet afhandelen. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer te vergeten dat je huisdier voor een inenting naar de dierenarts moet.  

Gebeurtenissen

Gebeurtenissen

Met behulp van gebeurtenissen kun je een dagboek bijhouden. Dit geeft een goed overzicht van alles wat in het verleden is gebeurd. Het is ook eenvoudig om specifieke gebeurtenissen terug te vinden met behulp van de zoekfunctie.  


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/tientijd/public_html/dierdossier/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/tientijd/public_html/dierdossier/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/tientijd/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/tientijd/public_html/dierdossier/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52